BLOGG

Online-brainstorm med Treehotel

Online Brainstorm med Treehotel 

samt Norrbottens Ornitologiska förening

 

I dessa tider väljer vi att se möjligheter och använda alternativa sätt för att mötas och genomföra aktiviteter. Vi har precis haft vår första online-aktivitet i HandsOn där vi ledde en brainstorm och introducerade till innovation med användarperspektiv och hållbarhet. Medverkade gjorde Kent Lindvall från Treehotel samt Ulf Öhman och Inger Brännström från Norrbottens ornitologiska förening.

Som samarbetsverktyg använde vi Zoom och Mural och det fungerade riktigt bra. Nu ser vi fram emot fler aktiviteter med företag som vill ta del av våra erbjudanden i HandsOn. Hör av dig om du har en idé eller funderingar så syr vi ihop något tillsammans. Och som sagt, vi hittar även lösningar på distans.

 

Under våren 2020 erbjuder vi bland annat följande innovationsstöd 

 

Låter det intressant? Hör av er till oss så hittar vi ett koncept som passar dig och ditt företag.