BLOGG

RISE och HandsOn bjöd in till öppet hus

Efter en lång period av pandemirestriktioner och onlinemöten får vi äntligen mötas ”på riktigt” igen. Det har vi firat med ett öppet hus för både gamla och nya kontakter.

Ett trettiotal personer kom förbi oss igår för att få en inblick i vår verksamhet och vad det innebär att jobba med användaren i centrum. Inför detta hade vi riggat  prototyper som utvecklats tillsammans med företag, bland annat i DesignIT och HandsOn. Våra gäster fick även bekanta sig med vår teknikstudio där vi, ofta med mycket låg tröskel, kan hjälpa företag i alla möjligha branscher att utforska teknikens möjligheter tillsammans med oss.

Vi demonstrerade också våra metoder för innovation och de som ville fick med sig en goodiebag med våra metodkort hem, vilket var uppskattat. Förutom detta fanns utrymme för värdefullt mingel med intressanta samtal över en lunchmacka samt kaffe och tårta dagen till ära.

TUSEN TACK  till alla som kom förbi och hälsade på oss. Tack för inspirationl och ny energi. Det är verkligen något visst med det fysiska mötet.

Se bilder från eventet: