BLOGG

Seniorer testade koncept för ljudbaserad hälspromenad

Idag har vi varit i Badhusparken i Piteå och testat ett koncept för en ljudbaserad hälsopromenad tillsammans med ett detta härliga gäng. Konceptet utvecklas i ett gränsöverskridande projekt tillsammans med hemtjänstföretaget Aleva Omsorg i Umeå. Idén bygger på att använda platsbaserad teknik för att främja hälsa och välmående hos äldre.

Tusen tack till Margareta, Norma, Britta, Gertrud och Marianne för att ni tog er tid. Förutom att det var riktigt trevligt att träffa er fick vi med oss ovärderlig feedback och tips på hur prototypen skulle kunna anpassar och  justeras ännu mer.

Inom kort kommer Aleva Omsorg på besök för att testa ljudpromenaden på plats.
Mer information om själva lösningenkommer i ett senare inlägg.

Se en liten video från testerna: