BLOGG

Lunchseminarium: Smarta fordon och framtidens mobilitet

Hur kan digitalisering och interaktionsdesign bidra till framtidens hållbara transporter och trafikmiljöer?


RISE och HandsOn bjuder in till ett lunchseminarium på Luleå Science Park med Johan Fagerlönn, Senior Researcher på RISE Human Experience.

Våra fordon blir alltmer automatiserade, uppkopplade och elektrifierade. För att dra nytta av de stora utvecklingsmöjligheterna behöver tekniken i samma takt anpassas efter användarupplevelsen och människans förutsättningar.

Johan Fagerlönn är senior forskare hos oss på RISE enhet för användarupplevelser i Piteå. De senaste 15 åren har han arbetat i innovations- och forskningsprojekt tillsammans med fordonsindustrin och företag som Scania och Volvo Cars. Med ett särskilt intresse för hur ljud kan nyttas på nya sätt, arbetar Johan med visionära lösningar som ska göra produkter både säkrare och attraktivare att använda. I presentationen delar han med sig av designlösningar, resultat och inspiration som ger en inblick i hur framtidens mobilitetslösningar kan komma att se ut.

Var? LULEÅ SCIENCE PARK
När? Tisdagen den 24 januari kl. 12:00-12:45. VI bjuder på en lättare lunch och kaffe från kl. 11:30
Eventet är kostnadsfritt!

ANMÄL DIG HÄR senast den 19 januari.
OBS! Eventet är för närvarande fullbokat. Väntelista finns på anmälningssidan. Om du har anmält dig och fått förhinder, vänligen kontakta britta.elfving.persson@ri.se.

VARMT VÄLKOMMEN!

Inbjudan