BLOGG

HandsOn bjuder in företag till samarbeten

Är du nyfiken på innovation? Vill du och ditt företag utveckla en produkt eller tjänst tillsammans med andra?


Ett företags konkurrenskraft är ofta beroende av en ständig utveckling av nya produkter och tjänster. I HandsOn ges företag möjlighet att samarbeta med RISE kring interaktionsdesign och ny teknik.

HandsOn bjuder nu  in till att delta i samarbeten, där företag får möjlighet att delta i innovationsprojekt. Arbetet leds av RISE Användarupplevelser, genom våra duktiga interaktionsdesigners och utvecklare. Målet är att ta fram prototyper och testa nya lösningar – med användarupplevelsen i fokus. I de gränsöverskridande samarbetena förenas personer från olika områden och med olika kompetenser vilket ökar förutsättningarna att tänka nytt och skapa nya innovationer.

Visst låter det spännande?  Hör av dig till oss så berättar vi mer.