BLOGG

Ny tekniklåda åker ut på turné

Låna och labba med teknik – helt gratis 

I HandsOn finns unika möjligheter att testa ny teknik. Bland annat lånar vi ut tekniklådor, med enkel och lättillgänglig teknik som företag får laborera med på egen hand, med RISE som support på distans.

Vi har nu paketerat en ny låda, som är på besök hos upplevelseföretaget Nutti Sami Siida i Jukkasjärvi. Under en period kommer de att laborera med tekniken själva, för att se hur det kan vara möjligt att förhöja besöksupplevelsen. Denna låda innehåller bland annat utrustning för att ljudsätta tavlor och så kallade smarta knappar (IoT) som kopplas till olika element.

Materielat  är självinstruerande och  mycket enkel att använda. Vi skickar med en handledning med detaljerade beskrivningar på hur du går tillväga. Och framför allt – det ett mycket roligt sätt att utforska nya möjligheter med enkel teknik.
 

Visst låter det spännande? Hör av dig till oss redan idag så är det kanske ditt företag som lånar lådan nästa gång.
Kontakta Kristin Hammarberg: kristin.hammarberg@ri.se