Workshop Samarbete på distans

Ta del av RISE tips för samarbete på distans

 

Delta i 2-timmars inspiration och introduktion till att samarbeta på distans och till några digitala verktyg, allt med utgångspunkt i RISE konkreta case och arbetssätt.

 

RISE Användarupplevelser i Piteå har lång erfarenhet av att arbeta i projekt med många parter och att samarbeta på distans i både kreativa sessioner och vanliga möten. I denna workshop ger vi ett intro till företag som har liten eller ingen erfarenhet av att arbeta med digital teknik för kundmöten, samarbeten, workshops etc. Efteråt har ni idéer till att hålla era egna digitala möten och samarbeten. RISE delar med sig av erfarenheter utifrån tidigare projekt, samarbeten inom HandsOn, expertiser inom ljudteknik och kommunikation mellan människor. Hör av er så ordnar vi en workshop (digitalt såklart!)

1) Intro till HandsOn och konkreta tips för att samarbeta och mötas på distans.

2) RISE visar ett vanligt upplägg för samarbete på distans med utgångspunkt från ett verkligt pågående samarbete.

3) Ni som företag berättar om era behov och vi diskuterar ideer till distansstött arbete.

4) HANDS-ON ! Om ni vill kan vi testa några verktyg i praktiken ihop!

 

Vi har inte jobbat så mycket med möten på distans tidigare. Därför känns det mycket värdefullt att få möjlighet till vägledning genom RISE.

Tomas Persson

VD, Nordkrom AB

Genom att lära oss att genomföra effektiva distansmöten kan vi dra ner på våra resor och spara både tid, energi och pengar.

Ulf Isaksson

VD, Stålpartier i Norr AB