Workshop Digitalisering DIY

Workshopen är kostnadsfri // Genomförs på plats eller online

 

Nyttja digitalisering och ny teknik i er verksamhet

 

 

Genom workshopen ”Digitalisering DIY” får ni inspiration och konkreta metoder för att utveckla er produkt, tjänst eller arbetssätt med hjälp av digitalisering och ny teknik. Workshopen passar både för er som precis börjat arbeta med digitalisering och för er som vill fördjupa er kunskap. 

 

Workshopen inleds med en föreläsning med inspiration kring ny teknik samt tips på hur ni kan möta utmaningar som brukar dyka upp.

I nästa steg arbetar ni i mindre grupper med handledning av oss på RISE. Med utgångspunkt från digitala tekniker och deras “superkrafter” idégenererar ni tillsammans kring hur ni kan lösa problem och möta specifika behov för att utveckla ert erbjudande eller verksamhet. Ni får också testa på verktyg för att utveckla och utvärdera idéerna.

Workshopen tar ca 3 timmar och sker antingen hos oss i Piteå, hos er eller på distans. Det är en fördel om de som deltar har olika funktioner inom företaget för att kunna ta del av flera perspektiv och kunskaper. Då workshoppen syftar till att sänka trösklarna för digitalisering krävs ingen förkunskap inom området.

Vad får ni med er?

  • Inspiration kring möjligheter och utmaningar med digitalisering och ny teknik
  • Metod för att utveckla verksamheten (exempelvis en produkt, tjänst eller arbetssätt) med hjälp av digitalisering och ny teknik
  • Metoder för att arbeta inkluderande med utveckling inom företaget (många roller inom företaget kan delta)

För mer information kontakta oss på RISE. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan.